Vår tankevar_tanke

Vi har sökt och valt ut de svenska hotell, slott och herrgårdar som bäst förmedlar en personlig känsla av kvalitet till sina gäster. För din skull.

Varje hotell kan genom sitt läge och sin lokala förankring erbjuda något speciellt till gäster från Sverige och världen. Gemensamt har vi ett starkt engagemang för det vi gör- att alltid sträva efter att förverkliga våra gästers drömmar och att få varje person som gästar oss att känna sig utvald.

Hos oss skapas varje dag och varje ögonblick nya upplevelser, minnesvärda händelser och speciella ögonblick. Du smakar ett vin du aldrig träffat på förut och någon säger ja till sitt livs kärlek. En affär beseglas, vårsolen värmer en trött och frusen själ, någon viskar en hemlighet. Vad vill du berätta?
Nu söker vi Dig som är trött på tråkiga rum och medioker mat. Som längtar efter att bli bortskämd och uppskattar ett gott vin. Hur ser Din dröm ut? Vilken saga vill Du uppleva? Vad vill Du berätta om när Du kommer hem? Vad för Dig till oss?

Välkommen att skapa Din historia hos oss!

På Historic Hotel of Sweden finns den där speciella atmosfären och känslan av kvalitet som bara ett hotell där både aktiva ägare och entusiastiska medarbetare lägger ned sitt personliga engagemang kan utstråla.

Du ska kunna njuta av livets speciella stunder hos oss…


Kontaktuppgifter

E-post: welcome@historichotels.se
Hemsida: www.historichotels.se

Historic Hotels of Scandinavia AB
Toftaholm Bråten 1
SE-341 55 Vittaryd