Charmiga Trosa Stadshotell & Spa

Trosa stad, en småstadsidyll i Sörmland beläget vid havet 45 minuter söder om Stockholm. Trosa har sedan urminnes tider attraherat både författare och konstnärer där historierna är många från deras vistelser på stadshotellet. I Sven Delblancs romansvit Hedebyborna, intar Stadshotellet en framträdande roll. Charmiga Trosa blev under senare delen av 1800-talet en populär badort, där Stadshotellet och inte minst dess trädgård var centrum för badgästerna. I små pittoreska punsch-paviljonger dracks den än idag så populära Trosapunschen och år 1895 öppnades ett Spa i anslutning till hotellet.

Idag är Stadshotellet ett familjeägt modernt hotell med genuin charm och atmosfär från gångna tider. Nyrenoverat med varlig hand och med en härligt solig innergård som värms upp svala sommarkvällar. Trosa Stadshotell erbjuder matsal och festvåning med vita dukar och kristallkronor samt en bistro med modern touch. Stadshotellet har ett kök med höga ambitioner där lokala råvaror används i största möjliga mån, samt en utmärkt vinkällare.

Hotellet har 44 rum och 70 bäddar. Vackert inredda minisviter samt en bröllopssvit i etage, med egen balkong, bubbelbadkar och stjärnhimmel över sängen. Hotellet har även ett nytt spa med härliga behandlingar och en relaxavdelning med varm källa, aromarum, torr- och ångbastu. Här finns också träningsrum, spalounge med bar samt butik för kroppsvård och skönhet.

Sommartid finns två golfbanor inom några kilometer och havsbad i en vacker skärgård som man når med båtturer ifrån hamnen.

Välkommen önskar Agneta och Anders Scharp med personal


Hotellinformation

pict_duschpict_cigarettpict_ppict_tvpict_simningpict_konferenspict_internetpict_restaurangpict_saunapict_spapict_fitnesspict_hundpict_cykelpict_boatpict_golfpict_ledpict_handicappict_fiske


Aktuella erbjudanden


Kontaktuppgifter

E-post: info@trosastadshotell.se Hemsida: www.trosastadshotell.se Tel. 0156-170 70 Trosa Stadshotell & Spa Västra Långgatan 19 619 21 Trosa