Konferens på Trosa Stadshotell

Trosa Stadshotell har alltid varit navet i Trosas badortsliv – mat, boende, möten, spa och livsglädje i kombination.  Stadshotellet är stolt över att ha uppmärksammats i White Guide både 2012 och 2013 för högsta servicegrad i Sörmland och vi fick en utmärkelse 2011 för ”Årets Värdskap” i Sörmland.
Köket har höga ambitioner med mycket närproducerade råvaror och erbjuder allt bar, bistro och matsalar för våra konferensgäster med kristallkrona och vita dukar.
Stadshotellets spa känns härligt efter en dags möte. Här erbjuds varm källa, aromarum, ång- och torrbastu, lounge samt spabutik och träningsrum samt härliga spabehandlingar. Varför inte ha ett möte i badrock i skön avkopplande miljö?

Här kan man mötas både som konferensgäst och privat. För konferensgäster finns trevliga fullt utrustade konferensrum och grupprum, aktiviteter för alla smaker som skärgårdsturer, ribb, stadsvandring, äventyr, vinprovning, isskulptering och nästan vad gästen önskar kan vi ordna. Vi är Svanen märkta och månar om våra gäster in i minsta detalj.

Läs mer om våra konferenspaket.


Kontaktuppgifter

E-post: info@trosastadshotell.se
Hemsida: www.trosastadshotell.se

Tel. 0156-170 70

Trosa Stadshotell & Spa
Västra Långgatan 19
619 21 Trosa