Magiska Södertuna Slott erbjuder unik 1700-tals miljö

Södertuna Slotts magnifika 1700-talsmiljö är unik och erbjuder en av Sveriges absolut vackraste platser för en slottsweekend.

En resa till Södertuna är en resa till ett genuint och charmigt sörmländskt slott i skir stillhet. Med dess fantastiska läge på en liten ö erbjuds gästerna en vacker vy över sjön, där den egna bryggan och stranden inbjuder till härliga stunder. Som gäst på Södertuna Slott har du fri tillgång till relaxavdelningen med vedeldad badtunna, liten inomhuspool, bastu och möjlighet att boka diverse massage, ansikts- och fotkurer.

Menyn reflekterar omgivningarna med en hög ambition, starkt rotad i svensk slottstradition som borgar för lustfyllda smaker och kvalité in i minsta detalj. Låt gärna våra sommelierer guida er till utsökta smakupplevelser ur vår vinkällare. Kanske en liten Armagnac efter maten? Slottet är ambassadör för Armagnacproducenten de Montal och vår Armagnacsamling, som är den största samlingen i Sverige sträcker sig tillbaka till 1890- talet.

Oavsett om du planerar en slottsweekend eller ett bröllop, kanske vill du bara komma iväg ett tag och finna sinnesfrid? Vart du än befinner dig i livet så kommer Södertuna Slott finnas här för dig. Det har det gjort i många hundra år!

Varmt välkomna önskar Familjen Åström med personal.


Hotellinformation

pict_duschpict_cigarettpict_telpict_ppict_tvpict_simningpict_poolpict_konferenspict_internetpict_restaurangpict_saunapict_spapict_fitnesspict_hundpict_cykelpict_boatpict_ledpict_fiske


Aktuella erbjudanden


Kontaktuppgifter

E-post: info@sodertuna.se
Hemsida: www.sodertuna.se

Tel. 0158-705 00
Fax. 0158-705 10

Södertuna Slott
646 91 Gnesta