Konferenser med klass

Historic Hotels of Sweden finns från norr till söder, och erbjuder unika och minnesvärda konferenser och events i fantastiska miljöer. Här arrangeras alla slags möten, stora som små av högsta klass!

De olika hotellen erbjuder kreativa aktiviteter till varje konferens och ett personligt värdskap som får alla gäster att verkligen trivas. Detta i kombination med kök som serverar det där lilla extra, även till konferensgäster samt våra underbara historiska miljöer borgar för en mycket lyckad konferens.

Konferenspaket

Våra hotell som alla är mindre anläggningar med ägare i driften och ett genuint värdskap, erbjuder kompletta konferenspaket som inkluderar övernattning, måltider, möteslokal, teknik med mer till mycket förmånliga priser. Våra hotell ingår inte i stora kedjor låsta till prisavtal utan är de är vana vid att skräddarsy paket och prisförslag för  var konferens så att de passar varje kund.

Smidig offert för konferenser

Klicka på hotellens namn för att få veta mer om hotellens konferenserbjudande, eller kontakta oss gärna centralt på welcome@historichotels.se  för ett skräddarsytt prisförslag på nästa konferens från en eller flera av våra fina hotell!  Varmt Välkomna!

 

  1. Gränsö Slott
  2. Dufweholms Herrgård
  3. Trosa Stadshotell & Spa
  4. Södertuna Slott
  5. Gripsholms Värdshus
  6. Hotel Kungsträdgården
  7. Åkerblads Gästgiveri Hotell & Spa

Kontaktuppgifter

E-post: welcome@historichotels.se
Hemsida: www.historichotels.se

Historic Hotels of Scandinavia AB
Toftaholm Bråten 1
SE-341 55 Vittaryd