Befria tanken hos Hotell Gässlingen

Hotell Gässlingen är ett litet hotell med stora möjligheter i hjärtat av Skanör. Vi försöker att vara skånskt jordnära i vår ambition att erbjuda en njutningsfull och generös miljö för både arbete och avkoppling. Hos oss ska det vara enkelt att njuta av livet, vilket man lättast uppnår genom att vara som man är. Hotell Gässlingen med Stadshuset tvärs över gatan har 29 rum varav tre sviter, fyra konferenslokaler, matsal med 120 platser, relaxavdelning, utomhuspool och en mängd andra faciliteter. Gässlingen har öppet året runt för konferenser, weekends, bröllop och allehanda evenemang. På somrarna har vår restaurang öppet alla dagar.

Tillbringa en weekend hos oss och bli ompysslad från morgon till kväll.

Närheten till havet inbjuder till långa promenader på de vidsträckta vita stränderna. Tre kända golfbanor med öppna greener i stort sett året runt. Dagen avslutas med fördel framför öppna spisen med the och hembakta scones. På kvällarna serveras fantastiska menyer i restaurangen och för den som är sugen på ett dopp, väntar bubbelpoolen i vår relax.

Den unika miljön på Gässlingen med omnejd är idealisk för livets alla fester och högtider oavsett årstid och tema. Gästerna beskriver våra arrrangemang som ”unika, lyxiga och med hemmakänsla” och vi vet att det är tack vare vår passion för mat och personlig service.

Varmt välkomna önskar Familjen Wilander med personal


Hotellinformation

pict_duschpict_cigarettpict_telpict_ppict_tvpict_simningpict_poolpict_konferenspict_internetpict_restaurangpict_saunapict_spapict_fitnesspict_golfpict_led


Aktuella erbjudanden


Kontaktuppgifter

E-post: info@hotel-gasslingen.com
Hemsida: www.hotel-gasslingen.com

Tel. 040-45 91 00
Fax. 040-45 91 13

Hotell Gässlingen
Rådhustorget 6
239 30 Skanör