Beauty By the Sea – Gränsö Slott vid skärgårdshavet

 

Gränsö slott ligger direkt vid havet i ett naturparadis i idylliska skärgårdsstaden Västervik, bara några kilometer från centrum och alldeles intill Västerviks vackra golfbana.

Slottet har två speciella hotellmiljöer. Dels rum i spahotellet direkt vid strandkanten där alla rum har panoramafönster och verandor direkt mot havet, dels en bungalowmiljö i en designträdgård med egen pool som ett smycke i det gröna. Själva slottet i empirestil tronar på sin höjd över vattnet, här finns restauranger, salonger och konferenslokaler.

Gränsö har egen liten gästhamn och skärgårdstrafik från egen brygga. Hela anläggningen ligger inbäddad i en lummig vacker slottspark.

Gränsö slott har superiorklassat hotell och erbjuder ett härligt spa med två utepooler, åretrunt-varm utejaccuzzi, pool inne, kallpool och jaccuzzi, samt ång- och torrbastuer.

Dessutom ett helt nytt flytande Beachhouse, ett kallbadhus på vatten, med panoramabastu och relax samt soldäck. Från hösten 2014 erbjuds också ett gym för gäster.

Restaurangen ligger i slottet och erbjuder modernt klassisk regional matlagning med basen i mat från skärgården, havet, skog och ängar. Vinkällaren har ett omfattande urval kvalitetsviner. En specialitet är avecer som erbjuds i ombonade slottssalonger.

Under hela din vistelse har du havet och skärgårdslandskapet omkring dig och historiska 1400-talsstaden Västervik ligger som ett smycke på andra sidan viken. Västervik erbjuder bra shopping, en stad på vatten och trevliga historiska miljöer. Vi lånar gratis ut cyklar till alla gäster.


Hotellinformation

pict_duschpict_cigarettpict_telpict_ppict_tvpict_simningpict_konferenspict_internetpict_restaurangpict_saunapict_hundpict_cykelpict_golfpict_ledpict_handicappict_fiske


Aktuella erbjudanden


Kontaktuppgifter

E-post: info@granso.se
Hemsida: www.granso.se

Tel. 0490-824 30
Fax. 0490-354 46

Gränsö Slott
593 92 VästervikHitta hit