Konferens i slott direkt vid havet

Gränsö slott erbjuder konferenser för små och stora grupper i en rad olika miljöer och lokaler. I vår största lokal, arenan Magasinet kan vi ta emot 700 personer i hörsalssittning, eller 600 gäster vid en bankett. Här finns plats för minimässor och kongresser eller företagsfester med dans. Lokalen har en stor scen och all teknik som behövs.  I slottet finns ståndsmässiga konferenslokaler för små styrelsegrupper upp till 100 personer i festvåningskonferensen.

I Stallet kan upp till 120 personer konferera, här finns också en scen. Och i hotellet finns vår modernaste lokal, Utsikten, för upp till 36 personer. Här konfererar du uppe i trädtopparna med härlig utsikt över havet.

I alla konferenser ingår förmiddags och eftermiddagskaffe med goda smörgåsar, skuren frukt på fat, små hembakade muffins, fräscha fruktsmoothies och hembakad eftermiddagskaka.

Lunchen är tvårätters och bordsserverad. Supé på kvällen ingår i våra konferenspaket och intas i slottsrestaurangen.

Vi ordnar aktiviteter och skärgårdsutflykter, efter dina önskemål. Är ni en liten grupp kanske ni vill följa med postbåten ut på en autentisk skärgårdsupplevelse.

I konferensen ingår också fri tillgång till spa, relax, gym (från senhöst 2014), samt vårt nya flytande kallbadhus, Gränsö Beachhouse.

Du sover och kopplar av i fyrstjärniga superiorklassade hotellrum med egen terrass och i sköna Jensensängar. På rummet finns kaffe, the och liten sötsak, liksom morgonrockar och tofflor. Hotellet har nattreceptionist och ständig bemanning. På morgonen startar du dagen med stor slottsfrukost och vi rekommenderar en promenad i det fantastiska reservatet och parkerna runt slottet.

Slottet har trådlös uppkoppling och fiberteknik över hela området.

Läs mer om våra konferenspaket


Kontaktuppgifter

E-post: info@granso.se
Hemsida: www.granso.se

Tel. 0490-824 30
Fax. 0490-354 46

Gränsö Slott
593 92 Västervik


Hitta hit