Nyhet! Boka ett Montazami Experience paket på Historic Hotels of Sweden

Historic Hotels of Sweden lanserar tillsammans med Maria Montazami Collection ett unikt weekendpaket

”Montazami Experience” -En Mat o Vin upplevelse utöver det vanliga-

 Ta ledigt från vardagens sysslor och bara njut av det goda livet! Välkomna att slappna av i underbara miljöer och njut av fantastik mat tillsammans med Maria Montazami vinerna. I varje paket ingår även en liten hemlig present från Maria Montazami Collection. (1 present per rum)

Välkomna att checka in under eftermiddagen i romantiskt dubbelrum på valfritt Hotell inom Historic Hotels of Sweden. Framåt kvällen ingår en fördrink där ni smakar Marias bubbliga Cava.  Till kvällen erbjuder vi en härlig 3 rätters middag och ett vinpaket med Marias viner. Nästa morgon kan ni i lugn o ro avnjuta en underbar hotellfrukost. 

 För varje paket vi säljer av Montazami Experience skänker Historic Hotels of Sweden och Maria Montazami Collection totalt 100 Kr oavkortat, som delas lika av Läkare utan gränser och Barncancerfonden.

Pris 1995Kr per person I delat dubbelrum inkl. fördrink, 3 rätters middag med vinpaket, hemlig gåva och frukostbuffe.

Kontakta respektive hotell direkt för att boka paketet eller kontakta oss på welcome@historichotels.se för att köpa ett presentkort som gäller på valfritt hotell.  Det kan även köpas online på www.MariaMontazami.com