Dufweholms Herrgård – en Sörmländsk pärla!

Dufweholms Herrgård är ett litet romantiskt och genuint herrgårdshotell beläget utanför Katrineholm i vackra Sörmland. Här har allt varsamt renoverats för att behålla sin historiska charm och samtidigt leva upp till dagens standard.

Kom och finn inspiration och avslappning på herrgården. Bo på hotellet under en weekend eller konferens och njut i herrgårdens spa och relaxavdelning. I salongen serveras vårt omtalade afternoontea och framåt kvällen dukar vi upp en supé där en välsmakande meny med noga utvalda råvaror från närliggande gårdar serveras.

Gå en promenad till Dufweholms Herrgårds lusthus, där såväl Engström som Zorn målat illustrationer. Eller ta en liten roddtur runt holmen där herrgården är belägen för att efteråt sitta i biblioteket och bläddra i de gamla böckerna. Ta del av familjen Åströms kulturhistoriska samlingar, som finns att se både i Dufweholms lanthandel, gårdsmuseum och lusthus.

Dufweholms historia innehåller en rad spännande händelser och har under århundrandena haft 22 ägare. Här på herrgården har släktfejder, missväxtår och otrohetsaffärer avlöst varandra, men också storslagna bjudningar, vackra bröllop och kärleksfulla stunder.

Varmt välkomna till Dufweholms Herrgård önskar familjen Åström med personal


Hotellinformation

pict_duschpict_cigarettpict_ppict_tvpict_simningpict_konferenspict_internetpict_restaurangpict_saunapict_spapict_fitnesspict_hundpict_cykelpict_boatpict_golfpict_ledpict_handicappict_fiske


Aktuella erbjudanden


Kontaktuppgifter

E-post: info@dufweholm.se
Hemsida: www.dufweholm.se

Tel. 0150-754 00
Fax. 0150-754 09

Dufweholms Herrgård
641 92 Katrineholm