Herrgårdsferens på Dufweholms Herrgård

En Herrgårdsferens innehåller så mycket mer än en vanlig konferens; historiska miljöer, prisbelönta kök, spännande aktiviteter, trevliga rum och dessutom det vi kallar ”det goda värdskapet”.

Vill du ha en konferens i Sörmland med vacker miljö så finns alla förutsättningar för en lyckad herrgårdsferens på Dufweholms Herrgård. I kontrast till herrgården i övrigt, är våra konferensmöjligheter moderna. Våra lokaler är vackert belägna och har all modern utrustning som kan behövas, ge oss en önskelista så hjälper vi dig att ordna inför konferensen.

Vi kan erbjuda konferenslokaler för sällskap från 2 till 50 personer som passar just dina behov. Mindre grupprum till större välutrustat konferensrum under säteritaket i Flygeln. För att du ska få en trivsam och effektiv konferens har herrgårdens alla konferenslokaler god ventilation och bra ljus. Vi kan och har hållit flera säkerhetskonferenser vilket passar utmärkt då herrgården ligger avskilt på en ö.

Vi hjälper er också om ni vill ha speciella arrangemang för en aktiv konferens och det finns en rad aktiviteter att ta del av runt anläggningen, vad sägs om t ex vinprovning, ridning, golf, fiske, kanot mm.

Vår utsökta restaurang serverar mat och dryck efter era önskemål och vi har fullständiga rättigheter.

Läs mer om Herrgårdsferens på vår hemsida.

Varmt välkomna!


Kontaktuppgifter

E-post: info@dufweholm.se
Hemsida: www.dufweholm.se

Tel. 0150-754 00
Fax. 0150-754 09

Dufweholms Herrgård
641 92 Katrineholm