Bröllop & Festbrollop

Går ni i bröllopstankar? Ska ni fira en jubilar eller kanske ett par? Låt ett historiskt hotell få hjälpa er att förverkliga den där speciella festen ni önskat er, storslaget som få eller med nära och kära.

Historic Hotels of Sweden erbjuder fantastiska miljöer i kombination med en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell har många års erfarenhet av att anordna fest och bröllop, helt efter gästernas önskemål. Ni kanske har drömt om den där vitkalkade kyrkan nära vatten och horisont, en romantisk vigsel i slotts- eller herrgårdsparken kanske med en storslagen middag och med festligheter långt in på småtimmarna? Vi hjälper er med allt ifrån välkomstdrink till vickning och givetvis allt däremellan. Viktigast för oss är att ni står i centrum och att just era önskemål förverkligas på er dag!

Välj bland noga utvalda och anrika hotell, slott, herrgårdar samt ett kanalrederi utspridda över hela Sverige, alla med en historia värd att minnas och prata om länge, precis som er fest eller ert bröllop! Varför inte ett herrgårdsbröllop, slottsbröllop eller bröllop på slott?

Kontakta önskat hotell för en fest eller bröllopsvisning redan idag!