Kom och upplev livets Dessert vid Siljan i hjärtat av Dalarna

– Du känner atmosfären och lugnet bara Du stiger in över tröskeln!

Åkerblads Gästgiveri∙Hotell∙Spa är ett familjeägt hotell där idag 19:e, 20:e och 21:a generationen av familjen Åkerblad med personal varmt välkomnar Dig.

Med en historia som tar sin början på 1400-talet som Tällbergs äldsta bondgård, är vi idag ett fyrstjärnigt hotell som erbjuder en lugn och vacker atmosfär. I vårt erkända Gästgiveri finns tillfälle för njutning av mat och dryck av högsta kvalité och i gårdens gamla rotfruktskällare finner ni nu vår fina vinkällare med egen importerade viner. Passa även på att ta ett härligt dopp i vår pool eller varför inte i Siljans vatten. Nu står vår ny SPAavdelning klar. Här väntar er behandlingar från världens alla hörn och, BABORS produkter är genomgåede i alla behnadlingar.

Hos oss finner ni en vacker Storstuga, bekväma och ombonade sällskapsrum samt gästrum inredda individuellt med hög standard och i romantisk anda. Vissa rum har även balkong, öppen spis eller prydda av en vacker kakelugn och på morgonen vaknar ni utvilad efter en natt i våra Hästens sängar.

Tillsammans med området kring Siljan bjuder vi på ett stort utbud av natur, kultur och aktiviteter. Så dansa in Jul och Midsommar, skåla in Nyåret eller njut av en härligt avkopplande weekend här hos oss.

Våra portar är öppna för Dig året runt och med förmånliga priser satta efter årets alla tidpunkter vill vi välkomna Dig varmt som vår gäst!

Varmt välkomna önskar familjen Åkerblad med personal


Hotellinformation

pict_duschpict_cigarettpict_telpict_ppict_tvpict_simningpict_poolpict_konferenspict_internetpict_restaurangpict_saunapict_spapict_hundpict_cykelpict_boatpict_golfpict_ledpict_langdpict_utforpict_handicappict_fiske


Aktuella erbjudanden


Kontaktuppgifter

E-post: info@akerblads.se
Hemsida: www.akerblads.se

Tel. 0247-508 00
Fax. 0247-506 52

Åkerblads Hotell & Gästgiveri
Sjögattu 2
793 70 Tällberg
/p>